+32(0)477/92.34.24 | info@ikarus.be | vandaag | kalender | shop | facebook
Algemeen

Welkom bij ikarus.be, de meest actieve "school & shop" in België!

Zo vrij zijn als een vogel, ... het echte ikarus-gevoel beleef je nu!Zo vrij zijn als een vogel ... wie heeft er nog niet van gedroomd? In iedereen zit een drang tot vliegen, tot vrij zijn! Vliegen met parapente of paramotor over mooie vergezichten en landen in de buurt van een pittoresk dorpje, ... uw leven wordt nooit meer hetzelfde!

De school (en monitoren), officieel erkend door de BVVF (parapente) en DGLV/BPMF/PMSA (paramotor), heeft tot doel om U parapente en/of paramotor aan te leren op een veilige en pedagogisch verantwoorde manier.

Voor iedereen organiseert ikarus vliegactiviteiten in binnen- en buitenland om, op een veilige manier, plezier te beleven aan deze fantastische sport!

Jaarlijks verwelkomen wij een 200-tal leden, die een opleiding (vooropleiding, basisstage en/of paramotorlessen) volgen, hun opleiding vervolmaken (gevorderdenstages, ...) of samen in clubverband (vliegdagen, stagereizen, ...) genieten van het vliegen bij ikarus.be. Wij staan dan ook garant voor veel vliegplezier door onze jarenlange ervaring (we vliegen sinds 1992, dus reeds 26 jaar!) en zijn 100% full-time professioneel actief voor zowel parapente als paramotor het volledige jaar door!

Waarom voor IKARUS.BE kiezen?

Er is een jaarlijks lidmaatschap van slechts €75 en voor de vliegaktiviteiten is er een (jaar)verzekering nodig (parapente en/of paramotor). Beiden zijn geldig tot het einde van het lopende kalenderjaar.

De shop waar U rustig alle parapente- en paramotormateriaal kunt bekijken, uittesten en aankopen met professioneel advies. Veel producten zijn in voorraad of eenvoudig te bestellen ... en U kunt tevens online een kijkje nemen!

Welkom bij ikarus.be! Leer op een veilige manier vliegen en plezier beleven aan deze fantastische sport ...Het hele jaar door zijn wij actief om U te begeleiden van initiatie tot competitie, van beginnend piloot tot zelfs na het brevet! Kortom ... op elk niveau is er begeleiding en vordering bij ikarus.be!

Kom, kijk, vlieg en ... beleef het ikarus-gevoel!

Pierre VKB. uit Hamme: "Nog 's bedankt voor je inzet en voor de goede begeleiding en zeker Toby en Mathias niet vergeten. Het was echt aangenaam, niet alle dagen eenvoudig, vroeg opstaan, maar het waren twee mooie weken."

William P. uit Ledeberg: "Een dikke merci aan Cris Claessens , Toby en Ikarus.be; een super opleiding en top mensen, die ervoor zorgen dat iedereen kan leren vliegen op een veilige manier! Thanks!!!"

Michael S. uit Tildonk: "Bedankt voor de fijne initiatie-dag gisteren. Het was een zeer leuke ervaring, en een heel vakkundige begeleiding!"

Johan J. uit Kortenberg: "Nogmaals bedankt voor de goede stage te Pyla. Ik heb veel geleerd en vooral genoten."

Matthias L uit Oudegem: "Eerste solo bergvlucht!! Bedankt Cris en IKARUS.BE voor de opleiding en motivatie!"

Sabine DV uit Evergem: "Ik wil nog even bedanken voor de mooie Bazastage. Ondanks het tegenvallende weer en daardoor het kleiner aantal vluchten heb ik toch veel bijgeleerd. De theorie wordt plastisch en dus heel begrijpelijk overgedragen. Ik weet ook waar ik praktisch moet bijsturen :-) Een heel toffe groep, de sfeer heel gezellig en amicaal."

Bruno M uit Overijse: "Nog een hartelijk dank voor die uitstekende week parapente. ik heb nooit zo veel geleerd op zo'n korte termijn."

Francis V. uit Lettelingen: "Gisteren de eerste les gekregen? ik moet zeggen "dat smaakt naar meer". De lesgevers waren echt heel goed"

Wim J uit Kaprijke: "Bye the way: de locale vliegschool hier was versteld van het niveau van schermbeheersing aangeleerd door de Belgische vliegschool ikarus. Pluim voor ....... ! Thanks voor alles."

Johan J. uit Kortenberg: "Nogmaals bedankt aan Cris en het team voor de prachtige opleiding!"

Dolf D. uit Maastricht: "Ik vind de formule stappen en vliegen en de manier waarop Cris alles uit een dag haalt uitstekend."

Gunter S. uit Ninove: "Dank voor de begeleiding! Ik hou van je no-stress houding en non-autoritaire begeleiding. Ik vond het super wat ik geleerd heb."

John-Patrick P. uit Asper: "Een dikke merci voor deze goede, veilige en leuke stage vol leerrijke momenten. Niet alleen de vliegstage was top ook de organisatie, het eten, ... alles was perfect."

Bruno D. uit Tervuren: "Nog een hartelijk dank voor de uitstekende goede organisatie van de stage aan jou, Claire en de voltallige monitoren ploeg."

 

Filmpjes op YouTube kunt U hieronder bekijken (alles hier te bekijken)!

 

Status duovluchten: groen

 

© 2003-2019 ikarus.be | sitemap | privacy | gebruiksvoorwaarden | hosting & webdesign by ikarusonline.be

Ga naar onze fan-pagina op Facebook ... Ga naar ons YouTube-kannaal ... Ga naar ons Vimeo-kannaal ... Bekijk onze berichten op Twitter ...