+32(0)477/92.34.24 | info@ikarus.be | vandaag | kalender | shop | facebook
Paramotor > Initiatiedag

Een initiatiedag, ... paramotor voor 1 dag!

  • Doelgroep: iedereen die wil proeven van een initiatie paramotor
  • Objectieven: materiaal- en schermbeheersing met vooral veel plezier!
  • Waar en wanneer: vrij, za, zo en/of ma op verschillende locaties afhankelijk van het weer
  • Opmerkingen: gewoon doen, uw leven zal nooit meer hetzelfde zijn!
  • Aanbevelingen: kies na de initiatiedag om de vooropleiding te volgen ...

Klik op een foto voor groot formaat! De voorwaartse start! Het scherm samen nemen ... Fun met iedereen samen! Schermbeheersing voor de start!

Paramotor proberen voor 1 dag, het kan! Dankzij onze initiatiedagen kunt U proeven van deze fantastische sport zonder te moeten betalen voor een volledige opleiding.

De vooropleiding: het scherm leren kennen en besturen, kleine vluchtjes maken en landen.Na de initiatiedag kunt U dan (volledig vrijblijvend) kiezen om uw opleiding te starten door het volgen van module 1 (vooropleiding), module 2 (basisstage, optioneel) en module 3 (paramotorlessen). Als U na de initiatiedag er echt zin in gekregen heeft, is het ook mogelijk om te kiezen voor een opleiding- en materiaalpakket voor parapente of paramotor.

Wat wordt er aangeleerd en geoefend

Uitleg over materiaal, voorbereiding en basistechnieken. Daarna? ... praktijk en fun!

Waar, wanneer en wat meebrengen

Op verschillende locaties (Hansbeke, Nevele, Assenede, Boom, Han-sur-Lesse, ...) afhankelijk van het weer en dit op vrijdag, zaterdag, zondag en/of maandag. De data staan op onze online kalender, telkens wordt maand per maand verder aangevuld.

Losse kledij, stevige (berg)schoenen, lichte handschoenen en een lunchpakket voorzien. Meestal is er ter plaatse frisdrank, water en snoep aan €1,5.

Prijzen 2019

€120 voor een initiatiedag

Betaalde initiatiedagen zijn geldig tot het einde van het kalenderjaar! Niet opgenomen initiatiedagen zijn NIET terugbetaalbaar. Door het vele slechte weer, moet je dus wel een beetje moeite doen om initiatidag te volgen!


Parapente/Paramotor is ook voor vrouwen!Hoe kunt u inschrijven


Via de inschrijvingspagina, geef bij uw inschrijving 2 mogelijke data voor initiatiedagen op (zie online kalender). De inschrijving is enkel geldig na volledige betaling, contant of via rekening op IKARUS vzw (IBAN: BE03 9731 2350 5484 & BIC: ARSPBE22) met vermelding van "initiatiedag + uw naam". Hiermee gaat U automatisch akkoord met de voorwaarden.

PraktischOp de gereserveerde initiatiedag (op de dag zelf!) kijken op de pagina "Vandaag" (login na inschrijving) omstreeks 7-8u voor de laatste afspraken van de dag, zoals plaats en uur. Bij annulatie door het slechte weer heeft U nog een reservedag of geeft U eenvoudig enkele nieuwe data door via email.

Wat bij slecht weer

Geen probleem, U hebt nog voldoende reservedagen op de kalender. Mocht desondanks de initiatiedag 2 keer niet doorgaan, dan vinden wij - in samenspraak met U - nog wel een plaatsje op één van de vele volgende initiatiedagen! Betaalde initiatiedagen worden nooit terugbetaald, U kunt ze opnemen tot het einde van het huidige kalenderjaar!

FAQ


1/ Waar gaat de lesdag door of kan ik de locatie kiezen?

Het heeft geen enkel nut om op voorhand de locatie te vragen, en je kan al zeker niet de locatie kiezen. De locatie is volledig afhankelijk van het weer van de dag. En als je enkel wacht op de juiste locatie, dan kan het zijn dat je uw initiatiedag niet ingevuld krijgt. Neem dus iedere mogelijke dag, onafhankelijk van de locatie!

2/ Om hoe laat gaat de lesdag door?

Deze informatie (plaats en uur) zal online gegeven worden omstrees 7-8u 's morgens, op de pagina "Vandaag". Op voorhand bellen/mailen om dit te vragen heeft geen nut.

3/ Kan ik nadien de vooropleiding volgen?

Jazeker! Kijk hier om in te schrijven.

4/ Kan ik de lesdag annuleren?

Jazeker, maar wel ten minste 3 dagen op voorhand doorgeven. Indien een annulatie de dag voordien (24u voor aanvang) of op de dag zelf, dan ben je deze lesdag verloren.

5/ Om mijzelf een idee te vormen van wanneer er les zal zijn, welk weer hebben we nodig?

Weinig wind (tot maximum 15km/u) en geen regen.

6/ Hoe groot zijn de groepen op een lesdag?

Dit kan gaan vanaf 3 leerlingen tot maximum 12 leerlingen per (hulp)monitor. Voor een vlotte werking, wordt er telkens met slechts 2 tot 3 leerlingen per scherm gewerkt.

7/ Kan ik de initiatiedag als cadeaubon geven aan iemand anders?

Jazeker! Je kan iemand inschrijven en wij maken een cadeaubon op die hij/zij dan kan gebruiken. Altijd leuk om iemand hiermee te verrassen :-)

8/ Kan ik nog snel inschrijven voor een initiatiedag?

Een nieuwe volledige inschrijving moet 3 dagen voor uw initiatiedag in orde gebracht worden. De administratieve verwerking (rekeningen controleren, lidmaatschap aanmaken, verzekering nemen, ...) neemt enkele dagen in beslag.

Wanneer je ingeschreven bent en alles is bevestigd, dan kan je wel soms "last-minute" een dag doorgeven of aanvragen of je "er nog bij kan". De (hulp)monitor van dienst zal dan bekijken of dit nog mogelijk is. Wees echter niet teleurgesteld indien het volzet is en dus niet meer mogelijk is. Kwaliteit gaat voor kwantiteit! Hoe vroeger je data kan doorgeven hoe beter voor de organisatie van de dag.

 

Update: 06/03/2019

 

 

© 2003-2019 ikarus.be | sitemap | privacy | gebruiksvoorwaarden | hosting & webdesign by ikarusonline.be

Ga naar onze fan-pagina op Facebook ... Ga naar ons YouTube-kannaal ... Ga naar ons Vimeo-kannaal ... Bekijk onze berichten op Twitter ...