+32(0)477/92.34.24 | info@ikarus.be | vandaag | kalender | shop | facebook

Bedrijven, ... een goede samenwerking!

Voor bedrijven kunnen wij heel wat betekenen. Onze samenwerking kan gaan van incentives (luchtdopen, initiatiedagen, ...) tot het nemen van luchtfoto's voor projecten.

Luchtdopen, een fantastische belevenis, samen met uw collega's!Luchtdopen

Doe samen met uw collega's een luchtdoop met een parapente/paramotor! Groepen vanaf 3 personen tot 50 zijn geen probleem.

Iedereen zal tijdens een vlucht van ongeveer 15min kunnen genieten van de omgeving vanuit een nooit geziene invalshoek. Het is een unieke ervaring waar u nog lang zal over napraten.

Wij zorgen ook voor een cd met de mooiste foto's van de vele vluchten tijdens het "luchtdopen-evenement".

Initiatiedagen

Tijdens een initiatiedag met uw collega's leert u de basisbeginselen van parapente/paramotor. In de voormiddag ziet u een stukje theorie over onze sport. Vanaf de middag is het dan de praktijk! U krijgt een korte uitleg, om vervolgens het materiaal zelf aan te doen en te proberen.

Alles blijft natuurlijk onder professionele begeleiding van een erkende monitor, zodat u ten volle kan genieten van de sensaties in een veilige omgeving.

Voor deze aktiviteit zijn groepen tot maximum 16 personen toegelaten (omwille van het veiligheidsaspect en controleerbaarheid van de groep). Zoals bij alle buitensporten en specifiek bij parapente/paramotor is het belangrijk een reservedatum of alternatieve aktiviteit te voorzien bij slecht weer!

Een foto van uw project of bedrijventerrein!Luchtfoto's projecten of bedrijventerrein

Heeft u een project lopen en wilt u een luchtfoto van de huidige toestand of een reeks foto's om de evolutie te kunnen zien? Wij hebben de perfecte oplossing, ...

In plaats van een dure helikopter die luchtfoto's neemt, kunnen wij dezelfde kwaliteit leveren maar voor een veel lagere kost, omdat wij onze paramotor gebruiken als luchtvervoer.

Reclame tijdens evenementen

De aandacht te trekken tijdens een evenement of gewoon een fantastische reclamestunt uitvoeren, ... het kan!

Wij kunnen individueel of met een team langs evenementen vliegen of zelf met uw gesponsorde schermen nog meer de aandacht trekken. Succes verzekerd!

Eigen voorstel?

Heeft u eigen voorstellen, contacteer ons gerust!

© 2003-2019 ikarus.be | sitemap | privacy | gebruiksvoorwaarden | hosting & webdesign by ikarusonline.be

Ga naar onze fan-pagina op Facebook ... Ga naar ons YouTube-kannaal ... Ga naar ons Vimeo-kannaal ... Bekijk onze berichten op Twitter ...